Ook de nieuwsbrief van VRIJDAG Cultuureducatie ontvangen? Schrijf je snel in!

Enquete cultuuraanbieders

Enquête cultuuraanbieders
VRIJDAG Cultuureducatie en CultuurClick Groningen ontsluiten samen het aanbod voor deskundigheidsbevordering voor scholen in stad en provincie. Daarnaast brengen wij ook in kaart wat er is op het gebied van nascholing voor cultuuraanbieders.

Met onderstaande enquête voor de cultuuraanbieders, hebben we een beeld gekregen van de behoefte van aanbieders als het gaat om (na)scholing in het onderwijs en/of ontwikkelingen op het gebied van cultuureducatie en de uitwerking daarvan in de praktijk.
Daarnaast hebben we navraag gedaan of cultuuraanbieders met hun kennis mee willen werken aan aanbod voor leerkrachten t.b.v. deskundigheidsbevordering. Leerkrachten kunnen zo inspiratie opdoen en ondersteuning krijgen om invulling te geven aan de creatieve vakken. Deze enquête is in maart 2016 uitgezet en de reacties van respondenten zijn in mei 2016 verwerkt.

De samenvatting en conclusie naar aanleiding van de enquête is terug te lezen in onze kennisbank 'Nascholing voor cultuuraanbieders' .
U kunt nog 265 karakters intypen.
2. In welk hoedanigheid heeft u aanbod voor scholen? *
3. Heeft u behoefte aan scholing als het gaat om onderwijs? *
4. Heeft u voorkeur voor scholing in een onderwijssoort of niveau?
5a. Indien u begeleiding wilt hebben bij uw aanbod, aan welke vorm denkt u dan?
6a. Wilt u meer weten over bepaalde aspecten uit het onderwijs, zoals:
7a. Indien u belangstelling heeft in scholing, hoeveel tijd wilt u hieraan besteden?
8a. Heeft u voldoende kennis van het onderwijs en wilt u met uw kennis en vaardigheden meewerken aan inspirerend aanbod voor leerkrachten t.b.v. deskundigheidsbevordering? *
8b. Heeft u hier ervaring mee? *
U kunt nog 3000 karakters intypen.